Teamleider voor team Händellaan in Delft

Delft, Zuid-Holland

28 – 36 uur

Schaal 55

HBO

Waarom werken bij Perspektief?

Cliënten van Perspektief werken aan herstel en participatie, zelfredzaamheid en burgerschap. De koers is gericht op eigen kracht en eigen regie op weg naar zelfstandig wonen met passende ondersteuning. De locatie Schoonegge biedt het volgende aan; begeleid wonen, dagbesteding, ambulante zorg en langdurige zorg. De komende jaren ligt de focus op groei binnen de langdurige zorg.

Perspektief wil graag investeren in haar medewerkers om zich te ontwikkelen, dit is ook de reden dat er gekozen is voor een startende Teamleider. Ben jij een collega die ervoor wil zorgen dat talenten in het team optimaal benut worden? Ben jij die enthousiaste startende leidinggevende die kijkt naar mogelijkheden en loop je niet weg van verantwoordelijkheid? Solliciteer dan op deze vacature!

Wat is jouw rol als teamleider?

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van één van de teams en/of locaties binnen een productgroep. Het karakter van de rol van Teamleider is hands-on en dat maakt dat je, naast dat je hét aanspreekpunt bent voor cliënten en jouw collega’s uit het team, zelf een dienst mee kunt draaien en/of een aantal cliënten blijft begeleiden. Verder ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg in het team, voor de in-/ door- en uitstroom van cliënten en maak je hierover afspraken binnen je team en met individuele collega’s.

Je bent sparringpartner voor jouw collega’s uit het team en legt ook verbindingen naar buiten toe. Door middel van contacten in de wijk, ketenpartners en bijvoorbeeld betrokkenheid van naasten werk je aan gemeenschapszin.

Als Perspektief werken we aan een nieuwe koers, aan de basis op orde. Daarom is het van belang dat zaken als dossier, indicaties en kwaliteit van zorg op orde zijn. Ook in jouw rol als leidinggevende laat je dit doorklinken. Je hebt aandacht voor cliënt én medewerker en werkt aan een goede implementatie van het personeelsbeleid.

Jouw eigen nieuwe leidinggevende wordt één van de kersverse Productmanagers. Deze Productmanager is verantwoordelijk voor meerdere teams binnen een productgroep. Samen met jouw collega Teamleiders binnen de productgroep en de Productmanager, ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de begroting, maak je een jaarplan en ga je samen met je eigen team aan de slag met dit jaarplan. Met hen heb je regelmatig overleg en trek je samen op.

Als Teamleider ben je bereid om achterwacht te draaien en neem je waar voor je collega’s. Samenwerken, afstemmen en verantwoordelijk zijn speelt dan ook een belangrijke rol nu je Teamleider wordt.

Wij zoeken

Voor medewerkers leggen we de lat hoog. We denken in functies, taken en competenties, en ook in resultaten en rollen. Voor Teamleiders betekent dit dat je zelfstandig werkt én de samenwerking opzoekt. Je durft positie te pakken én te werken vanuit een gelijkwaardige basishouding. Je bent coachend, luisterend en richtinggevend. Je durft een besluit te nemen als dat van je gevraagd wordt  en weegt daarin de verschillende belangen af. Je hebt passie voor de doelgroep, net als iedereen die bij Perspektief werkt. Daar voeg je natuurlijke zakelijkheid aan toe of bent bereid dat te leren. Samen, integriteit en betrouwbaarheid zijn waarden die je hoog hebt staan. Je bent bereid om deze nieuwe functie in te kleuren samen met andere collega’s. Verder ben je ook kritisch! Geef je input aan de Productmanager en doe je voorstellen voor verbetering en voor innovatie.

Wat jij als nieuwe collega van Perspektief krijgt

Wij bieden een afwisselende functie in een veranderende omgeving. De aanstelling is voor 28 – 36 uur per week. Salariëring geschiedt op basis van leeftijd en ervaring, conform de cao GGZ, schaal FWG 55 (min. € 3.245,- max. € 4.295,- o.b.v. 36 uur). Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering, conform cao GGZ. Onze pensioenregeling wordt uitgevoerd door het pensioenfonds Zorg en Welzijn en blijft dus gelijk.

Wat we van jou vragen

  • Afgeronde HBO opleiding in de zorg;
  • Je bent bereid om eventueel aanvullende scholing te volgen;
  • Ruime ervaring met de doelgroep van Perspektief;
  • Natuurlijke uitstraling in het leiding geven;
  • Coachende en communicatieve vaardigheden;
  • Inzicht en gevoel voor tactisch beleid;
  • Zelfstandigheid en teamplayer.

Direct solliciteren?

Solliciteren kan tot en met zondag 18 december 2022. Mail je motivatiebrief en cv naar vacatures@perspektief.nl met als onderwerp Teamleider Händellaan. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen Marieke Wissink, telefoonnummer: 015-2841000.

Solliciteren