Wonen & Zorg

Wij zijn van mening dat kwetsbare burgers recht hebben op een eigen huis, betaalbaar en met zorg op maat dichtbij. Iedere cliënt wordt door ons begeleid vanuit de overtuiging dat ieder mens de wens en mogelijkheid heeft te groeien in zelfstandigheid en participatie.

Q&A

Meest gestelde vragen.

Pauzeplek voor cliënten wanneer het thuis even niet meer gaat

Door de inzet van een Pauzeplek kan zorg en toezicht van bijvoorbeeld thuiswonende ambulante cliënten tijdelijk worden overgeheveld naar een beschermd wonen appartement van Perspektief. Doelstelling is om de gebruiker van de Pauzeplek kortdurend (maximaal 3 maanden) op te vangen met 24uurs zorg en toezicht in de nabijheid, waarbij wordt toegewerkt naar terugkeer naar de eigen woonomgeving of opvang/verblijf. De bestaande zorg loopt tijdens het verblijf gewoon door, regie van de zorg blijft bij de oorspronkelijke begeleider/behandelaar.

Over Perspektief

Perspektief betekent voor ons verbinden én ondernemen. Als professionele én lerende organisatie zijn we continu in beweging. En iedereen draagt zijn steentje bij. Door open en eerlijk te zijn, elkaar aan te spreken, ons oordeel uit te stellen, ervaringen te delen en verhalen te vertellen. Perspektief is koersvast. Onze beslissingen staan altijd in het teken van ons hogere doel: het verbeteren van het leven van kwetsbare mensen in ons werkgebied.

Perspektief focust zich niet op problemen of zorgverlening, maar op potentieel, persoonlijke groei, begeleiding en ondersteuning. Wij geloven dat wij met wonen, werken en een netwerk een wereld creëren waarin mensen tot bloei komen. We weten dat we daarin niet alleen maar successen behalen. We doen er wel alles aan om een wezenlijk verschil te maken. In het leven van klanten en voor onszelf.

Over Perspektief

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed euismod facilisis aliquam. Donec ac justo placerat, eleifend mi in, tempus purus. Maecenas quis leo risus. Vestibulum laoreet in dui eu porttitor. Duis condimentum felis non pretium aliquet. Sed eget maximus metus. Donec eu maximus quam. Vestibulum ultrices ipsum eleifend diam mattis cursus.

Donec ac justo placerat, eleifend mi in, tempus purus. Maecenas quis leo risus. Vestibulum laoreet in dui eu porttitor. Duis condimentum felis non pretium aliquet.

Verhalen over Wonen & Zorg

Het moment waarop alles gaat veranderen en jij de controle over je eigen leven weer terug krijgt. Het moment waarop jij de dingen kan doen waar jij plezier en energie uithaalt en waar jij het beste in bent!

Wij helpen je verder

We zetten onze specialistische kennis graag in om jouw problemen op te lossen en patronen te doorbreken.

Contact opnemen