Beschermd wonen / Beschermd thuis

De beste zorg, iedere dag een nieuwe kans en veiligheid maak je samen

Perspektief is er ook voor mensen voor wie zelfstandig wonen nu nog een brug te ver is. Misschien dat het in de toekomst wel lukt maar heb je nu behoefte aan anderen om je heen, wat aanspraak, iemand om je zorgen mee te delen of een begeleider waar je naar toe kunt lopen om je vragen aan te stellen. Dan kan Beschermd Wonen een uitkomst zijn.

Vormen van Beschermd Wonen / Beschermd Thuis

Om beschermd te gaan wonen bij Perspektief moet er best wat geregeld worden. Afhankelijk van je precieze situatie kom je wel of niet voor bepaalde mogelijkheden in aanmerking. De Gemeente heeft hier ook een aandeel in. Perspektief heeft verschillende voorzieningen voor beschermd wonen / beschermd thuis. Uiteindelijk bekijken we afhankelijk van jouw wensen, de situatie en beschikking vanuit de Gemeente welke locatie het best past.

Aan de slag

We helpen je graag om de dingen op een rijtje te zetten. Wat zou je graag willen? Welke hulp heb je daarbij nodig? Waar moet je precies zijn? En waarvoor kom je in aanmerking? We nodigen je van harte uit om het hier met ons over te hebben en doen ons uiterste best om met jou een passende oplossing te vinden. De koffie en thee staat meestal klaar!

Zelf aan de slag?

Je kunt je natuurlijk ook zelf of samen met jouw begeleider oriƫnteren op de mogelijkheden. Jouw Gemeente kan je meer vertellen over de precieze voorwaarden en procedures die van kracht zijn om in aanmerking te komen voor een vorm van Beschermd Wonen. Het kan zijn dat de Gemeente jou dan in contact brengt met Stichting Perspektief.

Wij helpen je verder

We zetten onze specialistische kennis graag in om jouw problemen op te lossen en patronen te doorbreken.

Contact opnemen