Nieuw project De Groene Terp

De beste zorg, iedere dag een nieuwe kans en veiligheid maak je samen

Perspektief heeft in 2020 de methodiek ‘Veerkracht’ verrijkt met natuur- en dieractiviteiten vanuit het project ‘Huisje Boompje Beestje’ van stichting Kinderpostzegels.

Ons nieuwe project de Groene Terp zal het zelfvertrouwen van kinderen vergroten Kennis maken met onze manier van werken met kinderen in de opvang? Maak een afspraak en we vertellen je alles.

Getuige zijn van geweld tussen ouders is kindermishandeling. ‘Veerkracht’ is een bewezen en onderbouwde methodiek gericht op kinderen èn hun ouders, dus ook vaders. Dat vraagt om precies werk als het gaat om veiligheid. Steeds weer (her)ijken of beide ouders de veiligheid van hun kind vooropstellen.

Ook Perspektief stelt het kind centraal door het optimaliseren van de ontwikkeling van het kind (fysiek, emotioneel en sociaal) en hen te ondersteunen bij herstel van opgelopen trauma.

Perspektief heeft in 2020 de methodiek ‘Veerkracht’ verrijkt met natuur- en dieractiviteiten vanuit het project ‘Huisje Boompje Beestje’ van stichting Kinderpostzegels. Kinderen ontspannen en krijgen meer zelfvertrouwen door te spelen in de natuur en in contact met dieren. De combinatie van een persoonlijk begeleidingstraject aan de kinderen met natuur- en dier herstelactiviteiten, wordt zeer positief ontvangen door ouders, maar vooral door de kinderen zelf!

Bekijk onze begeleidingsmodules door op de afbeelding hieronder te klikken.

Klik op de praatplaat om deze groter te kunnen lezen en om naar de verschillende filmpjes te gaan.

Bekijk hier alle video’s.

Wij helpen je verder

We zetten onze specialistische kennis graag in om jouw problemen op te lossen en patronen te doorbreken.

Contact opnemen